PROJECTONTWIKKELING, ORANJESTRAAT 30, 5682 CC BEST
  € 1.490.000,00

  Oranjestraat 30, 5682 CC Best, Nederland

  Omschrijving

   

  INDELING BESTAANDE JAREN 30 WONING: ORANJESTRAAT 30 “SPIJKERHOEK”

  BEGANE GROND

  Prachtige entree; hal met vestibule.

  Mooie authentieke houten trapopgang met bordes en vide. Deur naar woonkamer, kantoor en keuken.

  Dichte eetkeuken met landelijke keukeninrichting met de nog originele wandtegels uit 1936. De keuken is voorzien diverse apparatuur. Vanuit de keuken een deur naar de riante bijkeuiken, woonkamer en de achtertuin.

  Ruime bijkeuken met separaat betegelde toiletruimte.

  Woonkamer met en suite deuren. Prachtig hoog stucwerk plafond.

  EERSTE VERDIEPING

  Via de houten bordestrap; overloop met aansluitend 3 ruime slaapkamers, alle voorzien van inbouwkasten en een vaste wastafel. Originele binnendeuren aanwezig.

  De deels betegelde badkamer is netjes maar gedateerd, doch een prima ruimte voor een mooie nieuwe badkamer met voldoende ruimte voor een ligbad, inloopdouche, wastafel en toilet. Tevens nog aanwezig op de badkamer; een ruime inbouwkast, praktisch voor linnengoed.

  TWEEDE VERDIEPING

  Via een vaste trap toegang tot de 2e verdieping; een prachtige ruime zolder met 4 meter hoogte. Hier zijn een 4e en 5e slaapkamer te realiseren. Opstelling CV-ketel Neft (1995). De zolder is niet in kaart gebracht op tekening, de afmetingen zijn voor het achterste deel van de zolder 6,57 x 7,27 meter en het voorste deel 8,25 x 3,42. De zolder is 3,80 m hoog.

  TUIN

  De achtertuin van de woning behoort nu nog tot het gehele perceel. Het gaat hierbij om één kadastraal nummer: kadastraal bekend Sectie H, nummer 1480, groot 22 are en 30 centiare.

  BELANGRIJK

  • De woning is gedateerd maar goed onderhouden.
  • Voor de garage is een sloopvergunning aangevraagd, zodat een toegangsweg kan worden aangelegd naar het perceel waar het nieuwbouwproject kan worden gerealiseerd.
  • Eigen oprit, biedt zeker nog plaats voor tenminste 2 auto’s. (na afsplitsing perceel).
  • Zeer gewilde woonlocatie. Slechts 1 minuutje van de winkels in de Boterhoek.
  • Het huis bevat nog zeer veel authentieke details, o.a.; glas-in-loodramen, de oude binnendeuren, vestibule, en-suite deuren.

  Bekijk op de kaart

  Kenmerken

  Kenmerken:
  • bouwperceel
  • centrum locatie

  Plattegronden

  This style property is located in Best is currently and has been listed on Best Housing. This property is listed at € 1.490.000,00. It has bedrooms, bathrooms, and is . The property was built in year.