ZAAGBOK 11 BEST, 5684 LT

  Omschrijving

   

  Deze fraaie instapklare tussenwoning met houten tuinberging is gesitueerd in de nieuwe wijk “Dijkstraten”. Deze wijk is gelegen nabij het centrum van Best, maar ook dichtbij de diverse uitvalswegen, NS station en diverse sportvoorzieningen. In de toekomst zal nog een basisschool gebouwd worden in deze wijk. de woning wordt gestoffeerd aangeboden, is per 1 juni 2019 beschikbaar en de minimale huurtermijn bedraagt 1 jaar.

   

  INDELING

  BEGANE GROND
  Entree/hal, die toegang biedt tot de woonkamer met open keuken. In de hal bevindt zich tevens de garderobe en de meterkast (7 groepen, 2 aardlekschakelaars). Tevens treft u hier de gas- en watermeter aan. De hal is afgewerkt met een tegelvloer voorzien van vloerverwarming, spachtelputz wanden en een spuitwerk plafond.
  De geheel betegelde toiletruimte is ingericht met een zwevend toilet en een fonteintje. Het plafond is voorzien spuitwerk.
  De ruime, L-vormige woonkamer heeft voldoende natuurlijke lichtinval vanwege de grote raampartijen aan zowel de voor- als achterzijde van de woonkamer. In de woonkamer bevindt zich een open trapopgang en een praktische trapkast, waar zich de vloerverwarmingsunit bevindt. De woonkamer is afgewerkt met een tegelvloer voorzien van vloerverwarming, spachtelputz wanden en een spuitwerk plafond.
  De open keuken is ingericht in een hoekopstelling voorzien een kunststof inrichting en aanrechtblad voorzien van een RVS spoelbak. De inbouwapparatuur bestaat uit onder andere een 4-pits gaskookplaat, een afzuigkap, een combi-oven en een vaatwasser. Tevens bevindt zich in de keuken een losse koel-/vriescombinatie (gaat mee). Dezelfde tegelvoer met vloerverwarming als in de woonkamer is doorgelegd in de keuken.
  EERSTE VERDIEPING
  Bereikbaar via een vaste trap. Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en een badkamer.
  De vloer is voorzien van een PVC vloer met vloerverwarming, de wanden zijn afgewerkt met spachtelputz en het plafond is voorzien van spuitwerk.
  De 3 slaapkamers hebben hetzelfde afwerkingsniveau, namelijk een PVC vloer voorzien van vloerverwarming, behangen wanden en een spuitwerk plafond. Twee slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde van de woning en de derde slaapkamer is aan de voorzijde gelegen.
  De geheel betegelde badkamer is ingericht met een inloopdouche voorzien van een spatscherm en een thermostaatkraan, een zwevend toilet en een vaste wastafel. Een radiator zorgt voor de benodigde warmte. Het plafond is afgewerkt met spuitwerk.
  TWEEDE VERDIEPING
  De 2e verdieping is eveneens via vaste trap bereikbaar. Hier bevinden zich een ruime voorzolder en een vierde slaapkamer. Op de voorzolder bevinden zich de mechanische ventilatie-unit, de opstelling van de cv-combiketel en de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur. Een dakraam zorgt hier voor de natuurlijke ventilatie en daglicht. Achter de knieschotten is voldoende bergruimte aanwezig. De afwerking bestaat uit een PVC vloer en gedeeltelijk texwerk en gedeeltelijk spuitwerk wanden/plafond.
  De 4e slaapkamer beschikt over voldoende bergruimte achter de knieschotten. Een Velux dakraam zorgt voor de natuurlijke lichtinval en ventilatie. De afwerking van deze slaapkamer bestaat uit een PVC vloer en gedeeltelijk texwerk en gedeeltelijk behangen wanden.

  Bekijk op de kaart

  Plans and schemes

Powered by Estatik