(+31)6-50650097 sandra@best-housing.nl DutchEnglishGerman

Aan de achterzijde, over de volledige breedte 3 meter uitgebouwde tussenwoning met eetkeuken, tuin met vrije achterom, aluminium overkapping/veranda en stenen berging. De woning telt 3 slaapkamers op de eerste verdieping en een 4e slaapkamer op zolder.

362 m³ 4 beds 1 badk.
362 m³ 4 beds 1 badk.

Nabij het centrum gelegen, middels garage geschakelde aan de achterzijde uitgebouwde ruime tweekapper met riante veranda. De woning is in 2007 grotendeels gemoderniseerd en o.a. voorzien van een riante opbouw boven de garage met een 4e ruime slaapkamer, een moderne keuken en praktische bijkeuken en last but not least een fraaie uitbouw van de woonkamer met 2e tv-hoek c.q. hobbyruimte voor de kinderen of computercorner.

620 m³ 5 beds 1 badk.
620 m³ 5 beds 1 badk.

Keurige, aan de achterzijde uitgebouwde tussenwoning met tuin op het zuiden met vrije achterom en stenen berging, gelegen in de gewilde en kindvriendelijke woonwijk Heuveleind nabij scholen en winkels. De woning is voorzien van 3 slaapkamers en mogelijkheid voor 4e slaapkamer op zolder en een badkamer met douche en wastafel en een separaat 2e toilet grenzend aan de overloop.

407 m³ 3 beds 1 badk.
407 m³ 3 beds 1 badk.

Op privacy biedende locatie gelegen vrijstaande woning met inpandige garage. De woning is verder voorzien van een eetkeuken en separate bijkeuken, royale woonkamer en eveneens een zeer riante bovenverdieping met totaal (incl. 2e verdieping) 6 slaapkamers. Een ideale gezinswoning op een prachtige plek.

872 m³ 5 beds 1 badk.
872 m³ 5 beds 1 badk.

Keurig verzorgde aan de achterzijde uitgebouwde tweekapper met gezellige woonkeuken, inpandige garage en slaapkamer met sanitaire ruimte op begane grond. De eerste verdieping telt 3 slaapkamers en de 2e verdieping is voorzien van een dakkapel met een 5e ruime slaapkamer. De woning is gelegen aan een woonerf in een autoluwe straat op slechts 5 minuten loopafstand van de winkels aan het Wilhelminaplein.

722 m³ 5 beds 2 baths
722 m³ 5 beds 2 baths

Powered by Estatik