Koopwoningen

Ruime, aan de achterzijde uitgebouwde tweekapper met inpandige garage en eigen oprit, zonnige tuin op het zuidwesten, gezellige woonkamer en moderne, recent vernieuwde keuken. Deze instapklare tweekapper is gelegen op een mooie en gewilde woonlocatie in de wijk Heuveleind.

179 m² 4 slaapk. 1 badk.

Instapklaar 2-kamer appartement op begane grond, gelegen in het centrum van Best. Het complex beschikt over een gezonde VVE.

47 m² 1 slaapk. 1 badk.

In het mooie en gewilde wooncomplex de Schakel ligt dit instapklare, keurige verzorgde 3-kamerappartement. Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats in een afgesloten parkeergarage. Het appartement is gelegen op slechts 5 minuten fietsafstand van het NS-station.

89 m² 2 slaapk. 1 badk.

Vrijstaande woning (type semi-bungalow) met slaapkamer en badkamer op begane grond en een 2e badkamer en 3 slaapkamers op de 1e verdieping. De woning beschikt over een vrijstaande riante garage van maar liefst 39 m2 en is gelegen op een prachtig plekje in de wijk Heivelden met blijvend vrij achter- en vooruitzicht. De achtertuin van de woning is gelegen op het noordwesten en geeft u optimale privacy. Een woning met vele mogelijkheden.

153 m² 4 slaapk. 2 badk.

Tussenwoning (kluswoning) met 3 slaapkamers, stenen berging, achtertuin met vrije achterom en overdekt terras. Aan de voorzijde heeft u blijvend vrij vooruitzicht over een groenstrook.

100 m² 3 slaapk. 1 badk.

Op steenworp afstand van het Wilhelmaplein, ligt deze tussenwoning met achtertuin op het zuidwesten met vrije achterom en stenen berging. De woning telt 3 slaapkamers op de 1e verdieping en een 4e slaapkamer met dakkapel op de 2e verdieping.

85 m² 4 slaapk. 1 badk.

MURIK 3, 5667 LR, GELDROP € 275.000,00

MURIK 3, 5667 LR, GELDROP

€ 275.000,00

Keurig verzorgde tussenwoning met stenen berging. Aan de achterzijde van de woning is over de volle breedte een ruim overdekt terras (18 m2) aangebouwd. De woning telt 4 slaapkamers, waarvan 1 ruime slaapkamer met dakkapel op zolder. En “last but not least”; de diepe achtertuin geeft volop mogelijkheden voor aanbouw van de woonruimte.

97 m² 4 slaapk. 1 badk.