Koopwoningen

Instapklare, in 2018 volledig gemoderniseerde tussenwoning met prachtige keuken en badkamer en tuin op het zuiden voorzien van een vrije achterom en stenen berging. De woning is gelegen op een gewilde kindvriendelijke woonlocatie met blijvend vrij vooruitzicht tegenover een speelveld.

389 m³ 4 beds 1 badk.
389 m³ 4 beds 1 badk.

Aan de achterzijde, met een serre uitgebouwde tussenwoning met 4 slaapkamers (waarvan 1 kamer op zolder) en een keurige royale badkamer. Deze leuke en met name ruime tussenwoning is gelegen op een gewilde mooie woonlocatie nabij de dommelvallei. In de prijs inbegrepen een losse garagebox, bereikbaar via het naastgelegen garageplein.

478 m³ 4 beds 1 badk.
478 m³ 4 beds 1 badk.

Gelegen op zeer gewilde woonlocatie; tweekapper met slaapkamer en badkamer op begane grond (voorheen garage) en eerste verdieping met 3 slaapkamers en een 2e badkamer. De tuin is georiënteerd op het zuidwesten en geeft volop privacy. De oprit biedt plaats aan 2 à 3 auto’s.

540 m³ 5 beds 2 baths
540 m³ 5 beds 2 baths

Instapklaar, keurig nette semibungalow met 3 slaapkamers en 2 badkamers. De woning is eigentijds afgewerkt en heeft een ruime garage met zonnepanelen op het dak en een mooie onderhoudsvriendelijke patiotuin op het zuiden.

533 m³ 3 beds 2 baths
533 m³ 3 beds 2 baths

Op zeer centrale locatie gelegen hoekwoning met vrijstaande garage en carport, beide uitgevoerd met een elektrische sectional deur (mogelijkheid voor een dubbele garage!). Ideaal voor de hobbyist, autoklusser of praktijkruimte aan huis. De garage is voorzien van een smeerput van 140 cm diep. De woning is voorzien van 4 slaapkamers, een mooie separate eetkeuken, een bijkeuken en een tuin met vrij achterom.

410 m³ 4 beds 1 badk.
410 m³ 4 beds 1 badk.

Mag ik mij even voorstellen? Ik ben een woning van begin veertig en ben toe aan een tweede periode. Heb jij dat ook? Verjongen, vernieuwen, een nieuwe uitdaging? Precies dat! Dat kan jij mij geven. Zonder mijn huidige bewoners tekort te doen. Hele lieve mensen die goed voor mij hebben gezorgd. Ik heb ze dan ook veel teruggeven. Ruimte, woongenot, maar vooral veel woonplezier. Niet dat zij vooraan stonden met al het nieuws binnen het woongebeuren. Integendeel! Zij gaven liever de voorkeur aan de ontwikkeling van hun 3 kinderen, aan hun zelf en omgeving. Prachtig toch? Nu jij. Jij die mij gaat vertroetelen, mij kietelt, mij indeelt naar jouw wens, zodat ik met een gerust hart aan een tweede periode kan beginnen. Ik zie je graag bij een fysiek bezoek. Kun je mij aanraken, de sfeer proeven en ideeën uitwisselen.

506 m³ 4 beds 1 badk.
506 m³ 4 beds 1 badk.

Fraaie vrijstaande, goed onderhouden villa met vrijstaande praktijkruimte (Voorheen garage), gelegen op prachtige en zeer centrale locatie in Acht Zuid nabij de internationale school, uitvalswegen en Eindhoven Airport De eerste verdieping van de woning is voorzien van 4 mooie ruime slaapkamers en een moderne badkamer. De 2e verdieping is via vaste trap bereikbaar; hier treft u een 5e slaapkamer en 2e badkamer met wasruimte.

750 m³ 5 beds 2 baths
750 m³ 5 beds 2 baths

Powered by Estatik