(+31)6-50650097 sandra@best-housing.nl DutchEnglishGerman

Koopwoningen

Aan de rand van de wijk Heuveleind ligt deze mooie instapklare semibungalow met prachtige privacy biedende achtertuin grenzend aan gemeentegroen c.q. het kanaal. De woning is voorzien van een slaapkamer en badkamer op begane grond alsmede een kantoor op begane grond. De bovenverdieping telt 2 slaapkamers en een 2e badkamer.

875 m³ 4 beds 2 baths
875 m³ 4 beds 2 baths

Keurig onderhouden aan de voorzijde met een erker uitgebouwde tussenwoning en aan de achterzijde uitgebouwd met een prachtige serre. De woning telt 4 slaapkamers, een moderne in 2019 vernieuwde badkamer en moderne keuken.

432 m³ 4 beds 1 badk.
432 m³ 4 beds 1 badk.

Instapklare, hoogwaardig afgewerkte twee-onder-1-kapwoning met aanpandige garage. De woning telt 5 slaapkamers, een moderne badkamer, een prachtige woonkeuken met moderne op maat gemaakte keukeninrichting en een woonkamer met dubbele openslaande deuren die toegang geven tot de eiken houten veranda en de tuin op het zuiden.

648 m³ 5 beds 1 badk.
648 m³ 5 beds 1 badk.

Ruime, en bovendien zeer goed onderhouden vrijstaand geschakelde woning met inpandige garage van 17.5 m2. De garage is eenvoudig om te bouwen tot slaapkamer op begane grond, door middel van lichtkoepel of het vervangen van de voorpui. De badkamer op begane grond is reeds aanwezig en via de slaapkamer toegankelijk. De woonoppervlakte is met een relatief kleine ingreep dus te verruimen naar ruim 171 m2 waardoor deze woning tot een semi-bungalow kan worden omgebouwd. Verder is de woning volledig instapklaar, keurig afgewerkt, Gezellige woonkeuken met kookeiland, 2 badkamers (waarvan 1 badkamer op begane grond) en een ruime bovenverdieping met 4 slaapkamers en 2e badkamer c.q. doucheruimte. De tuin is gelegen op het oosten en voorzien van een vrije achterom.

562 hectares 4 beds 2 baths
562 hectares 4 beds 2 baths

Middels garage geschakelde twee-onder-1-kapwoning. Deze ruime aan de achterzijde met een eetkeuken uitgebouwde woning telt 5 slaapkamers, waarvan 2 ruime slaapkamers op zolder met dakkapel. De tuin is gelegen op het zuidwesten en is 12 meter diep.

607 m³ 5 beds 1 badk.
607 m³ 5 beds 1 badk.

Op een prachtige locatie, nabij het centrum en het NS-station, ligt deze vrijstaande woning, type landhuis. Deze prachtige woning is gebouwd in 1954 en uitgebouwd met een riante slaapvleugel op begane grond in 1984. Een woning die ruimte en mogelijkheden biedt, voor bijvoorbeeld personen met aan huis gebonden beroepen, de mantelzorg of een praktijkruimte aan huis. De voor- en achtertuin zijn omgeven door groen en bieden volop privacy. De woning telt 2 badkamer en 5 slaapkamers maar voorziet in meer ruimte voor extra slaapkamers.

1202 m³ 5 beds 2 baths
1202 m³ 5 beds 2 baths

Aan de achterzijde (3 meter) uitgebouwde twee-onder-1-kap woning met inpandige garage, welke bereikbaar is via de praktische ruime bijkeuken. De woning telt 5 slaapkamers en de locatie is perfect; op slechts 1 minuut loopafstand van het NS-station en 2 minuten loop afstand van het centrum van Best.

658 m² 5 beds 1 badk.
658 m² 5 beds 1 badk.

Powered by Estatik