Koopwoningen

Aan de achterzijde over de volle breedte uitgebouwde tussenwoning met gezellige eetkeuken en 3 slaapkamers. De woning is gelegen op steenworp afstand van de winkels aan het Wilhelminaplein op een mooie locatie naast een groenstrook met een privacy biedende tuin op het zuidwesten met vrije achterom en een dubbele in spouw uitgevoerde garage van maar liefst 42 m2 met 2 roldeuren van 3 meter breed!

113 m² 3 slaapk. 1 badk.

In de gewilde en kindvriendelijke woonwijk Heuveleind, gelegen nabij scholen en winkels ligt deze mooie tussenwoning met garage en berging. De woning telt 2 slaapkamers op de 1e verdieping (voorheen 3) en een ruime zolder met aan de voor- en achterzijde een brede dakkapel. De achtertuin van deze woning is gelegen op het noordwesten en voorzien van een veranda en een vrije achterom via de berging c.q. garage.

115 m² 3 slaapk. 1 badk.

Aan de achterzijde uitgebouwde tussenwoning met vrij vooruitzicht, gelegen op steenworp afstand van de winkels aan het Wilhelminaplein. De woning is voorzien van 2 slaapkamers op de 1e verdieping en een vaste trap naar zolder met een dakkapel en een 3e slaapkamer.

84 m² 3 slaapk. 1 badk.

Verzorgde jaren 30 stijl tweekapper met inpandige, zeer nette afgewerkte garage c.q. berging, gezellige woonkeuken, ruime slaapkamers en een prachtige riante zolder met mogelijkheid voor 4e en 5e slaapkamer. Een ideale, ruime gezinswoning gelegen aan een autoluwe straat in de kindvriendelijke wijk Heivelden.

187 m² 4 slaapk. 1 badk.

Mooie kans voor starters!
Keurig verzorgde tussenwoning volledig voorzien van kunststof kozijnen. De woning telt 3 slaapkamers op de 1e verdieping. Uitbreidingsmogelijkheden zijn er tal. Een vaste trap naar zolder kan gerealiseerd worden, plaatsen van dakkapellen aan de voor- en achterzijde of wellicht een uitbouw op begane grond, de achtertuin geeft voldoende ruimte hiervoor. Deze woning moet u beslist gezien hebben. Bel ons voor een afspraak.

80 m² 3 slaapk. 1 badk.

In het centrum van Best, op een zeer gewilde woonlocatie, aan een autoluwe straat ligt deze modern afgewerkte tussenwoning. Aan de voorzijde is de woning uitgebouwd met een erker en aan de achterzijde met een prachtige keuken. De woning is als instapklaar te classificeren en telt totaal 3 slaapkamers waarvan 1 royale slaapkamer op zolder met een dakkapel.

105 m² 3 slaapk. 1 badk.

Op een mooie locatie in de jonge wijk Steegsche Velden ligt deze instapklare, keurig afgewerkte tweekapper. Deze woning telt 3 slaapkamers op de 1e verdieping met een moderne badkamer. De 2e verdieping is royaal van opzet en telt een 4e ruime slaapkamer c.q. kantoor/hobbykamer en een mogelijkheid voor 5e slaapkamer. Een 3e verdieping is eveneens via een vaste trap bereikbaar; mooie speelruimte voor kinderen en bergruimte. De groene achtertuin is voorzien van een bestraat terras en houten berging alsmede een vrije achterom.

128 m² 4 slaapk. 1 badk.