Koopwoningen

Deze leuke split level tussenwoning is verkocht onder voorbehoud in de stille verkoop. Bent u ook geïnteresseerd in ons aanbod in de stille verkoop? neemt u dan zeker even contact met ons op. Of wellicht heeft u een woning die graag wilt verkopen en waar de aanvaarding nog ver in de toekomst ligt. Wij staan u graag te woord.

130 m² 3 slaapk.

Goed onderhouden hoekwoning met vrijstaande garage, gelegen op een ruim perceel op een prachtige hoeklocatie met blijvend vrij vooruitzicht op de kinderboerderij. De woning telt 4 slaapkamers en een badkamer met een ligbad en separate douche alsmede een 2e toilet. De woning is vergund met een uitbouw van de woonkamer en de keuken alsmede het realiseren van een slaapkamer en 2e badkamer op begane grond. De bouwplannen liggen klaar en de eerste voorbereidingen zijn gemaakt!

108 m² 4 slaapk. 1 badk.

Goed onderhouden twee onder 1 kapwoning, gelegen in de wijk Heuveleind, nabij diverse voorzieningen, op een mooi ruim perceel met vrij achterom en optimale privacy, geen directe inkijk van achterburen. De tuin is voorzien van een riante overkapping van ca. 20 m2 met zonnescreens aan zij- en achterzijde alsmede sfeerverlichting. De woning telt 3 slaapkamers en een moderne badkamer.

119 m² 3 slaapk. 1 badk.

2 kamer appartement c.q. vakantieverblijf in Blankenberge, 1e lijn bebouwing met zeezicht.

49 m² 1 slaapk. 1 badk.

Aan de rand van het centrum gelegen, instapklaar 3-kamerkappartement op de 1e verdieping met balkon op het zuidwesten en 2 vaste parkeerplaatsen op het parkeerterrein aan de voorzijde van het complex. Het appartement is modern afgewerkt met stucwerk wanden, moderne keuken compleet met apparatuur, visgraat pvc vloer en een moderne badkamer met een 2e toilet..

78 m² 2 slaapk. 1 badk.

In hartje centrum gelegen; 3-kamerappartement op de 1e verdieping met balkon op het zuiden en een afgesloten parkeerbox in de parkeerkelder. Het appartement is voorzien van een royale living en separate eetkeuken, 2 slaapkamers en een badkamer met douche en ligbad. Vanwege de grote en met name lage raampartijen is er een mooi en ver uitzicht over het groen plantsoen aan de Bleker.

132 m² 2 slaapk. 1 badk.

Op een prachtige locatie in de stijl van de Bossche School aan de Oranjestraat in Best, ligt dit herenhuis met inpandige garage en carport en een ruim 60 meter diepe achtertuin. Deze vrijstaande woning biedt u absolute privacy. De woning is aan de achterzijde uitgebouwd met een serre, de 1e verdieping telt 3 slaapkamers en de 2e verdieping beschikt nog eens over 2 ruime slaapkamers.
Kenmerkende Bossche School elementen, zoals donkere kozijnen geven de woning een tijdloze uitstraling.

172 m² 5 slaapk. 1 badk.