Koopwoningen

In de gewilde en kindvriendelijke woonwijk Speelheide, ligt deze ruime twee onder 1 kapwoning met separaat toegankelijke praktijkruimte. Een praktische woning met veel mogelijkheden, een ruime, brede achtertuin, een ruime oprit met carport biedt plaats voor tenminste 3 auto’s, 6 slaapkamers en een gezellige eetkeuken.

705 m³ 6 bedden 1 bath
705 m³ 6 bedden 1 bath

Op een centrale en gewilde woonlocatie in Eindhoven in het plan “Beukelaar”, ligt dit modern instapklaar woonhuis met zonnige tuin op het zuiden. De woning is aan de voorzijde voorzien van een carport met 2 prive parkeerplaatsen, een berging, 3 slaapkamers en moderne badkamer en een ruime living op de 1e verdieping van bijna 50 m2.

400 m³ 3 bedden 1 bath
400 m³ 3 bedden 1 bath

Prachtige jaren 30 woning op een perceel van 2230 m2 met mogelijkheid voor projectontwikkeling, gelegen op zeer gewilde woonlocatie aan de Oranjestraat in Best! De bestaande woning aan de Oranjestraat is een herenhuis waarbij vele authentieke kenmerken bewaard zijn gebleven De woning telt op de 1e verdieping 3 ruime slaapkamers en een badkamer. De begane grond is voorzien van een en-suite living, gezellige eetkeuken, berging, toilet, ruim kantoor en een prachtige riante ontvangsthal met vide en vestibule. De 2e verdieping is via een vaste trap bereikbaar: een prachtige zolderruimte van ca 4 meter hoog met ruimte voor een 4 en 5e slaapkamer.

aan de zijzijde uitgebouwde hoekwoning met vrijstaande stenen garage en achtertuin op het zonnige zuiden met vrije achterom en aluminium veranda over de volledige breedte van de woning. De eerste verdieping telt 3 slaapkamers en de 2e verdieping is voorzien van een 4e ruime slaapkamer met een onderhoudsvrije aluminium dakkapel.

500 m³ 4 bedden 1 bath
500 m³ 4 bedden 1 bath

Door de jaren heen diverse keren gerenoveerd en gemoderniseerde jaren 30 woning. Zeer solide en degelijk is grotendeels alles vernieuwd aan deze woning, zo is o.a. het dak vervangen en van binnenuit voorzien van dakisolatie, alle kozijnen zijn vervangen en voorzien van HR glas, ook de begane grond vloer is vernieuwd en geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming, de woning is uitgebouwd, waarbij de achtergevel is voorzien van geïsoleerde spouwmuren. Dus niet enkele het zichtwerk is vervangen maar ook het casco van de woning. Wonen in authentieke stijl met het comfort van nu!

423 m³ 4 bedden 1 bath
423 m³ 4 bedden 1 bath

Deze leuke tussenwoning is gelegen in de kindvriendelijke woonwijk Heivelden op steenworp afstand van de winkels aan de Rendhierhei. De woning telt 3 slaapkamers op de eerste verdieping en een ruime open zolder met mogelijkheid voor een 4e slaapkamer en wellicht zelfs een 5e slaapkamer.

367 m³ 3 bedden 1 bath
367 m³ 3 bedden 1 bath

Aan de achterzijde met een eetkeuken uitgebouwde tussenwoning met 4 slaapkamers en nette badkamer. De achtertuin van de woning is gelegen op het noorden en voorzien van een stenen berging, een aluminium terrasoverkapping en vrije achterom.

413 m³ 4 bedden 1 bath
413 m³ 4 bedden 1 bath