Koopwoningen

Een Royaal 3-kamer appartement op de 1e verdieping met balkon/loggia van 11 m2, gelegen in het 3 woonlagen tellende complex “Residentie Oranjestaete”. Dit ruime appartement beschikt over een eigen afgesloten garagebox in de parkeerkelder. Het complex is gelegen op de hoek van de Oranjestraat/Hoofdstraat op steenworp afstand van de winkels in de Boterhoek, terrassen en aansluiting op het openbaar vervoer.

101 m² 2 slaapk. 1 badk.

Op een mooie locatie in de jonge wijk Steegsche Velden ligt deze mooie tweekapper met zeer riante garage met kap c.q. verdiepingsvloer. Deze mooie woning telt 3 slaapkamers op de 1e verdieping en een badkamer en separaat toilet. De brede tuin is gelegen op het noordwesten (volop zon) en voorzien van een vrije achterom. De oprit biedt plaats voor meerdere auto’s en de garage is ideaal voor personen met aan huis gebonden beroepen. Eventueel is de garage ook inpandig te maken en is hier een extra slaapkamer te realiseren. Eveneens is de open zolder van de woning nog nader in te delen en hier zijn een 4e en 5e slaapkamer te realiseren.

179 m² 4 slaapk. 1 badk.

Op een fraaie woonlocatie in de Heivelden ligt deze vrijstaand middels garage geschakelde instapklare, luxe en stijlvol afgewerkte woning. De vele raampartijen staan garant voor een optimale natuurlijke lichtinval. De prachtige eetkeuken van SieMatic is praktisch ingericht en vanuit de keuken is er mooi zicht op de onder architectuur aangelegde achtertuin met terrassen en waterpartij. Een bijzondere woning met een prachtige afwerking die u beslist van binnen met eigen ogen gezien moet hebben. Bel vrijblijvend voor het maken van een bezichtiging.

174 m² 4 slaapk. 1 badk.

Op een mooie locatie in de jonge wijk Steegsche Velden ligt deze verrassende ruime hoekwoning met eigen oprit en inpandige multifunctionele ruimte c.q. bijkeuken/garage. Deze prachtige woning telt maar liefst 3 slaapkamers en 3 badkamers. Iedere slaapkamer is voorzien van een luxe en-suite badkamer met inloopdouche, wastafel met badmeubel en eigen toilet. Ook de tuin is “instapklaar”, een buitenkeuken maakt het plaatje compleet. De tuin is gelegen op het zonnige zuiden en voorzien van een vrije achterom. Deze woning moet u beslist van binnen hebben gezien. Een woning waar het aan niets ontbreekt met een afwerking in optima forma van entree tot zolder!

161 m² 3 slaapk. 3 badk.

Vooraan in de wijk Heivelden ligt deze frisse tweekapper in de gewilde jaren 30 stijl met inpandige garage, bijkeuken en mooi afgewerkte zolder. De woning telt 4 slaapkamers waarvan 1 kamer op de keurig afgewerkte zolder met hoge kap. De tuin is voorzien van een aluminium veranda en is gelegen op het noordwesten.

180 m² 4 slaapk. 1 badk.

Op een gewilde woonlocatie in de wijk Blixembosch ligt deze vrijstaand geschakelde instapklare en stijlvol afgewerkte woning. De speelse indeling van de woning en ook de vele raampartijen staan garant voor een unieke woning met veel natuurlijke lichtinval. De eetkeuken met eetbar is praktisch ingericht en vanuit de keuken is er toegang tot de open bijkeuken en de tuin. De praktijkruimte is uitgevoerd met een eigen toiletruimte en ingang vanaf de oprit, dus ideaal voor personen met aan huis gebonden beroepen en fiscaal aantrekkelijk. De riante achtertuin heeft altijd wel een plekje in de zon of schaduw en is voorzien van een tuinhuis.

213 m² 5 slaapk. 1 badk.

Aan de achterzijde, met een tuinkamer, uitgebouwde hoekwoning met 3 slaapkamers, gelegen op steenworp afstand van de winkels aan het Wilhelminaplein. Deze woning is gelegen op een mooie locatie naast een groenstrook met een privacy biedende tuin op het zuidwesten met vrije achterom. Er is een mogelijkheid tot de koop van de naastgelegen garage van €25.000,–.

125 m² 3 slaapk. 1 badk.