(+31)6-50650097 sandra@best-housing.nl DutchEnglishGerman

Koopwoningen

In het centrum van Best gelegen vrijstaand geschakelde semi bungalow, aan de achterzijde uitgebouwd met een serre en voorzien van een inpandige garage met carport. De bovenverdieping telt 2 slaapkamers en een 2e badkamer. De begane grond is voorzien van een riante slaapkamer met aansluitend een ruime badkamer.

650 m³ 3 beds 2 baths
650 m³ 3 beds 2 baths

Geschakelde patiobungalow met ruime inpandige garage, riante woonkamer en maar liefst 3 slaapkamers. De woning is gedateerd. Doch de buitenzijde alsmede kozijnen en wanden verkeren in prima staat en onderhoud heeft door de jaren steeds plaatsgevonden.

400 m³ 3 beds 1 badk.
400 m³ 3 beds 1 badk.

3-kamer appartement op de 3e verdieping met privé parkeerplaats en berging in de parkeerkelder. De riante living en het ruime balkon (ca. 27 m2) op het zuiden, geven een weids uitzicht. Het appartement is gelegen in hartje centrum van Best.

374 m³ 2 beds 1 badk.
374 m³ 2 beds 1 badk.

Instapklaar, sfeervol afgewerkt, vrijstaand woonhuis met carport, inpandige garage, gelegen op 2 minuten fietsafstand van het NS-station. De woning is voorzien van 3 ruime slaapkamers en 2 moderne badkamers en een prachtige woonkeuken. De zolder is bereikbaar via een vaste trap en biedt de mogelijkheid voor het realiseren van een 4e ruime slaapkamer.

Hoekwoning op royaal perceel met blijvend vrij vooruitzicht. De woning is voorzien van een eetkeuken en telt 3 slaapkamers op de eerste verdieping en een mogelijkheid voor een vaste trap naar de 2e verdieping. De grotendeels bestrate achtertuin is voorzien van een vrije achterom en ruime stenen garage. Kortom; een woning met mogelijkheden!

345 m³ 3 beds 1 badk.
345 m³ 3 beds 1 badk.

Keurig verzorgde instapklare semibungalow met inpandige berging en onderhoudsvriendelijke achtertuin op het zuidwesten met aluminium overkapping van 18 m2. De eerste verdieping is via een vaste trap bereikbaar; mogelijkheid voor het realiseren van een 3e slaapkamer.

495 m³ 2 beds 1 badk.
495 m³ 2 beds 1 badk.

Goed onderhouden hoekwoning met vrijstaande garage, gelegen op een ruim perceel op een prachtige hoeklocatie met blijvend vrij vooruitzicht op de kinderboerderij. De woning telt 4 slaapkamers en een badkamer met een ligbad en separate douche alsmede een 2e toilet.

381 m³ 4 beds 1 badk.
381 m³ 4 beds 1 badk.

Powered by Estatik