Koopwoningen

Deze ruime, geschakelde woning heeft ruimte voor grote gezinnen en/of een praktijk aan huis! De woning is voorzien van een multifunctionele ruimte op begane grond met separate betegelde doucheruimte met een toilet en wastafel. Een 2e tuingerichte kamer is tevens een mooie thuiswerkplek en kan tevens dienen als slaapkamer op begane grond. De eerste verdieping telt 4 slaapkamers en een 2e badkamer. De privacy biedende achtertuin is gelegen op het noorden maar is ruim bemeten en heeft op ieder tijdstip van de dag wel een plekje in de zon of schaduw. Kortom; een leuk en riant woonhuis dat de mogelijkheden biedt om naar eigen wens in te richten en af te werken.

645 m³ 6 beds 2 baths
645 m³ 6 beds 2 baths

Deze prachtige geschakelde, goed onderhouden bungalow, is gelegen op een mooi privacy biedend perceel met carport aan de voorzijde en royaal overdekt terras aan de achterzijde. De woning is verder nog voorzien van een riante woonkamer, een praktische inpandige garage en 3 slaapkamers. De locatie, de riante ruimtes en het geen inkijk hebben van zij- of achterburen, maken een bezichtiging meer dan de moeite waard!

3 beds 1 badk.
3 beds 1 badk.

Moderne, met hoogwaardig materialen afgewerkt, instapklare tussenwoning. De woning is aan de achterzijde uitgebouwd en voorzien van een design gashaard, moderne keuken compleet met apparatuur, separate bijkeuken, 5 slaapkamers en een 6e slaapkamer in gebruik als walk-in-closet. Kortom een Ideaal huis voor grote (samengestelde) gezinnen.

550 m³ 6 beds 1 badk.
550 m³ 6 beds 1 badk.

Laat u verleiden door de gezelligheid van deze woning. Zodra u binnen stapt, ontdekt u de vrijheid van het vrije voor- en achteruitzicht dat deze woning u biedt. Omdat de woning geschakeld is middels een aanpandige stenen garage heeft u geen overlast van contactgeluiden en geeft ook de tuin optimale privacy. De erfafscheiding is namelijk deels de zijgevel van de carport en garage, dus ook in de zomer VOLOP PRIVACY! U moet deze woning beslist van binnen gezien hebben, het biedt u meer dan de buitenkant zal vermoeden. #garage #carport #ruimperceel #privacy #zonnepanelen.

461 m³ 3 beds 1 badk.
461 m³ 3 beds 1 badk.

IDEAAL VOOR DE ONDERNEMER EN BELEGGER! Bedrijfswoning, type twee onder 1 kapwoning met royale woonkamer en keuken en 3 slaapkamers (voorheen 4) gelegen op het industrieterrein “t Zand waarop de bijzondere last rust dat u aan de woning ook uw werk c.q. uw onderneming heeft.
(Het betreft enkel een woning en er is geen bijbehorende bedrijfshal op het perceel!)

469 m³ 3 beds 1 badk.
469 m³ 3 beds 1 badk.

Instapklare, volledig gemoderniseerde, aan de achterzijde uitgebouwde tweekapper. Deze prachtige gezellige twee onder 1 kapwoning is voorzien van een mooie eetkeuken met kookeiland, een prachtige moderne badkamer en 4 ruime slaapkamers. De woning is op loopafstand van het centrum gelegen op gewilde woonlocatie in de wijk Hoge Akker.

495 m³ 4 beds 1 badk.
495 m³ 4 beds 1 badk.

Instapklare, in 2018 volledig gemoderniseerde tussenwoning met prachtige keuken en badkamer en tuin op het zuiden voorzien van een vrije achterom en stenen berging. De woning is gelegen op een gewilde kindvriendelijke woonlocatie met blijvend vrij vooruitzicht tegenover een speelveld.

389 m³ 4 beds 1 badk.
389 m³ 4 beds 1 badk.

Powered by Estatik