Over ons

U bent op zoek naar een (andere) woning…..een woning die bij u past en aan al uw wensen voldoet. Maar voor het zover is, wilt u eerst uw huidige woning verkopen. Wij van Best Housing helpen u daar graag bij. Wij weten als geen ander wat er allemaal bij komt kijken voordat u daadwerkelijk de sleutel van uw nieuwe huis in het slot draait.

Best Housing is gecertificeerd makelaar/taxateur, aangesloten bij branchevereniging VBO en wij adverteren op DE belangrijkste woningen-website van ons land; Funda! Daarnaast gaan wij mee met de tijd en is social media niet meer weg te denken uit ons pakket. Onze gratis marketing; wordpress, linked in, you tube, facebook, pinterest, instagram en twitter zijn voor uw woningverkoop of verhuur een uitstekend kanaal om zo groot mogelijke doelgroepen te bereiken.

Best Housing gaat verder dan alleen verkopen, wij geven vrijblijvend advies op het gebied van styling, kleur en inrichting. Wij garanderen dat de attentiewaarde van uw woning zal verhogen. Wij denken met u mee door u advies te geven wanneer u daarom vraagt maar ook wanneer u daar niet om vraagt.

Sandra van den Bosch

Sandra van den Bosch

Uw Makelaar

Wat voor u een zorg is, zien wij als een uitdaging.

Wij zijn actief op de bestaande koopwoningmarkt, hebben een breed aanbod van huurwoningen en kunnen u ook begeleiden bij de aankoop- of aanhuur van een woning.
Wij zijn gedreven, prestatiegericht, hebben uitstekende kennis van zaken en bovenal bieden wij u een luisterend oor. Dat laatste is misschien wel het belangrijkste in het hele proces van het te koop of te huur zetten van de huidige woning tot en met het vinden van een geschikte woning.

Een goede verstandhouding is de belangrijkste voorwaarde om samen te werken en wij zullen dan ook te allen tijde streven naar een zo open mogelijke communicatie met u als opdrachtgever. Wij zijn actief in de regio Best, Eindhoven, Veldhoven, Sint Oedenrode (Boskant), Liempde, Veghel, Uden, Oirschot, Waalre, Aalst, Valkenswaard, Nuenen, Geldrop, Helmond.


Graag, tot ziens!

Op meerdere fronten

Wij denken met u mee door u advies te geven wanneer u daarom vraagt maar ook wanneer u daar niet om vraagt.

Uw partner!

Wij garanderen dat de attentiewaarde van uw woning zal verhogen.

Best Housing op Funda