Totaal Concept Best Housing

U kunt bij ons gebruik maken van het zogenoemde ‘Total Housing’ concept.
Wat houdt dit precies in?

 Wij kunnen uw woning iedere maand op een andere manier onder de aandacht brengen. 


Onderstaand een greep uit ons aanbod:

  • Styleswitching; digitale restyling van uw woning. Met behulp van Style switching wordt visueel gemaakt hoe ruimtes in uw woning eruit zouden kunnen zien na het opnieuw inrichten of moderniseren ervan. Vaak wordt gezegd “daar moet u even doorheen kunnen kijken”. Styleswitching maakt dit mogelijk. Potentiële kopers worden bewust van de mogelijkheden die de woning biedt en zullen eerder tot bezichtiging overgaan.
  • Floorplanner; we maken van uw woning een plattegrond op schaal zodat potentiele kopers met de inrichting kunnen gaan ‘spelen’ en zo hun droomwoning kunnen realiseren. Het is bewezen dat kandidaten urenlang hiermee bezig kunnen zijn en de kans op verkoop 2x zo groot wordt.
  • Interactieve digitale foto; met het interactief maken van een digitale foto van uw interieur kunnen we o.a. kleuren veranderen. Maar ook een houten vloer in een marmeren omtoveren. De mogelijkheden zijn eindeloos.
  • Er is nog meer, te veel om op te noemen…..

Waar de doorsnee makelaar stopt, gaat Best Housing verder. Wij bieden u net dat beetje extra. Nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers staat hoog in het vaandel. Door gebruik te maken van  innovatieve middelen (zoals bovenstaand beschreven), zijn wij in staat uw woning zo optimaal mogelijk te presenteren. De ervaring leert dat dit resulteert in een nog snellere verkoop of verhuur van uw woning.

De hierboven genoemde diensten kunt u separaat bij ons afnemen. Het is zelfs mogelijk om bijvoorbeeld alleen uw woonkamer aan een digitale make-over te onderwerpen. De kosten kunnen zeer beperkt blijven terwijl de verkoopkansen aanzienlijk zullen toenemen. Wij bieden het concept zowel eenmalig als periodiek aan. Alles is bespreekbaar…..een concept voor u op maat gesneden!

Wilt u meer informatie of heeft u vragen dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.
 Best Housing 0499-764000.

Op meerdere fronten

Wij denken met u mee door u advies te geven wanneer u daarom vraagt maar ook wanneer u daar niet om vraagt.

Uw partner!

Wij garanderen dat de attentiewaarde van uw woning zal verhogen.