Vrijstaande woning; type landhuis met rondom een mooi perceel met eigen oprit, welke plaats biedt voor 2 auto’s en een tuin op het zuidoosten met vrije achterom. De woning is aan de binnenzijde gedateerd maar keurig onderhouden. De bovenverdieping telt 3 slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet. De ruime beneden verdieping is voorzien van een Z-vormige living, een semi-open keuken, een praktische bijkeuken en inpandige garage.

151 m² 3 slaapk. 1 badk.

Degelijk gebouwde semi bungalow met totaal 3 slaapkamers en 2 badkamers. De royale living geniet veel natuurlijke lichtinval door de grote raampartijen. De gehele woning is optimaal geïsoleerd en o.a. volledig voorzien van aluminium kozijnen met HR++ glas.

200 m² 3 slaapk. 2 badk.

Gestoffeerde vrijstaande woning met royale living en aangebouwde serre, slaapkamer c.q. kantoor op begane grond met aansluitend een badkamer, separate eetkeuken en bijkeuken en 3 ruime slaapkamers op de eerste verdieping en een 2e badkamer met douche, ligbad, 2e toilet en dubbele wastafel. Kortom; een praktische en ruime vrijstaande woning #instapklaar.

170 m² 3 slaapk. 1 badk.