Investeren in Spaans vastgoed, Nu is het moment.

De krapte op de woningmarkt blijft aanhouden en huizenprijzen rijzen de pan uit. Dankzij een lage rente en een goede economie hebben vele Nederlanders nieuw vastgoed kunnen kopen, dat de prijzen flink heeft doen stijgen. Daar kwamen de vastgoedinvesteringen bij, vaak voor verhuur, omdat de rente op het spaargeld nihil is.

Inmiddels is het voor investeerders minder interessant gemaakt om woningen te kopen op de huidige woningmarkt, de prijzen zijn te hoog en de overheid heeft diverse maatregelen genomen om investeerders geen vrij spel te geven. Zo bedraagt de overdrachtsbelasting bij een 2e huis nu 8%.

Wat doen we dan met ons spaargeld of met de overwaarde op onze woning in Nederland?

Het alternatief is investeren in Spaans vastgoed.

Nu is het moment, de pandemie is op zijn retour en de markt in Spanje is flink aan het aantrekken. Het aantal verkochte huizen is de laatste maand enorm gestegen en binnen de sector zijn ook duidelijk enkele verschuivingen merkbaar. Veel mensen willen gebruik maken van hun eigen verblijf en mijden een druk hotel met veel mensen.

De grote vraag naar een 2e woning in Spanje zal gepaard gaan met verdere prijsstijgingen. Daarom is het beter om vandaag nog te investeren in een woning in Spanje dan morgen. Of je nu permanent verblijft in je woning of kiest voor de verhuur: een huis in Spanje is op dit moment de meest rendabele investering.

Wij begeleiden van zoektocht tot verhuur van de aangekochte woning. Neem vrijblijvend met ons contact op voor een kennismakingsgesprek.