BLANKENBERGE, ZEEDIJK 95, BELGIE
  € 209.000,00

  Zeedijk 95, Blankenberge, België

  Omschrijving

   

  INDELING

  Bij het binnenkomen van het appartement sta je direct in de leefruimte met open keuken, uitkijkend op het strand. De ruimte wordt verwarmd via  een elektrische accumulator. In dezelfde ruimte situeert er zich nog een ruime slaaphoek. Via de leefruimte is de ruime slaapkamer bereikbaar. Tevens kun je in deze ruimte genieten van een fantastisch frontaal zeezicht. Op het terras, waar zeker plaats is voor een tafel en enkele stoelen kun je evenzeer genieten van het prachtige zicht.

  Dit appartement gelegen op de vierde verdieping in een gebouw daterende uit 1999 en is bereikbaar met de lift.

  Dit appartement en de garage worden verkocht onder de formule van erfpacht. Dit biedt verschillende voordelen, zoals een lagere aankoopprijs gezien de grond niet aangekocht wordt. Voor het gebruik van de grond betaalt de erfpachter aan de grondeigenaar een jaarlijkse som geld, ook wel canon genoemd. Deze canon is fiscaal aftrekbaar.

  Dit appartement is ideaal als tweede verblijf en/of investering voor vakantieverhuur.

  Het is niet toegestaan in het appartement permanent te wonen, het mag niet dienen als vaste verblijfsplaats. Het appartement kan enkel gebruikt worden als vakantieverblijf.

  Bekijk op de kaart

  Kenmerken

  Kenmerken:
  • geen permanente bewoning mogelijk
  Voorzieningen:
  • lift

  Plattegronden

  This style property is located in Blankenberge is currently and has been listed on Best Housing. This property is listed at € 209.000,00. It has 1 slaapk. bedrooms, 1 badk. bathrooms, and is 49 m². The property was built in 1999 year.