Vrijstaand, middels garage geschakelde woning met carport aan de achterzijde. Deze praktische woning beschikt over 3 slaapkamers en een badkamer met douche en ligbad en is gelegen op steenworp afstand van de winkels aan het Wilhelminaplein.

461 m³ 3 beds 1 badk.
461 m³ 3 beds 1 badk.

Bedrijfswoning, type twee onder 1 kapwoning met royale woonkamer en keuken en 3 slaapkamers (voorheen 4) gelegen op het industrieterrein “t Zand waarop de bijzondere last rust dat u aan de woning ook uw werk c.q. uw onderneming heeft.
(Het betreft enkel een woning en er is geen bijbehorende bedrijfshal op het perceel!)

469 m³ 3 beds 1 badk.
469 m³ 3 beds 1 badk.

Instapklare, volledig gemoderniseerde, aan de achterzijde uitgebouwde tweekapper. Deze prachtige gezellige twee onder 1 kapwoning is voorzien van een mooie eetkeuken met kookeiland, een prachtige moderne badkamer en 4 ruime slaapkamers. De woning is op loopafstand van het centrum gelegen op gewilde woonlocatie in de wijk Hoge Akker.

495 m³ 4 beds 1 badk.
495 m³ 4 beds 1 badk.

Instapklare, in 2018 volledig gemoderniseerde tussenwoning met prachtige keuken en badkamer en tuin op het zuiden voorzien van een vrije achterom en stenen berging. De woning is gelegen op een gewilde kindvriendelijke woonlocatie met blijvend vrij vooruitzicht tegenover een speelveld.

389 m³ 4 beds 1 badk.
389 m³ 4 beds 1 badk.

Aan de achterzijde, met een serre uitgebouwde tussenwoning met 4 slaapkamers (waarvan 1 kamer op zolder) en een keurige royale badkamer. Deze leuke en met name ruime tussenwoning is gelegen op een gewilde mooie woonlocatie nabij de dommelvallei. In de prijs inbegrepen een losse garagebox, bereikbaar via het naastgelegen garageplein.

478 m³ 4 beds 1 badk.
478 m³ 4 beds 1 badk.

Powered by Estatik