(+31)6-50650097 sandra@best-housing.nl DutchEnglishGerman

Aan de rand van de wijk Heuveleind ligt deze mooie instapklare semibungalow met prachtige privacy biedende achtertuin grenzend aan gemeentegroen c.q. het kanaal. De woning is voorzien van een slaapkamer en badkamer op begane grond alsmede een kantoor op begane grond. De bovenverdieping telt 2 slaapkamers en een 2e badkamer.

875 m³ 4 beds 2 baths
875 m³ 4 beds 2 baths

Keurig onderhouden aan de voorzijde met een erker uitgebouwde tussenwoning en aan de achterzijde uitgebouwd met een prachtige serre. De woning telt 4 slaapkamers, een moderne in 2019 vernieuwde badkamer en moderne keuken.

432 m³ 4 beds 1 badk.
432 m³ 4 beds 1 badk.

Instapklare, hoogwaardig afgewerkte twee-onder-1-kapwoning met aanpandige garage. De woning telt 5 slaapkamers, een moderne badkamer, een prachtige woonkeuken met moderne op maat gemaakte keukeninrichting en een woonkamer met dubbele openslaande deuren die toegang geven tot de eiken houten veranda en de tuin op het zuiden.

648 m³ 5 beds 1 badk.
648 m³ 5 beds 1 badk.

Ruime, en bovendien zeer goed onderhouden vrijstaand geschakelde woning met inpandige garage van 17.5 m2. De garage is eenvoudig om te bouwen tot slaapkamer op begane grond, door middel van lichtkoepel of het vervangen van de voorpui. De badkamer op begane grond is reeds aanwezig en via de slaapkamer toegankelijk. De woonoppervlakte is met een relatief kleine ingreep dus te verruimen naar ruim 171 m2 waardoor deze woning tot een semi-bungalow kan worden omgebouwd. Verder is de woning volledig instapklaar, keurig afgewerkt, Gezellige woonkeuken met kookeiland, 2 badkamers (waarvan 1 badkamer op begane grond) en een ruime bovenverdieping met 4 slaapkamers en 2e badkamer c.q. doucheruimte. De tuin is gelegen op het oosten en voorzien van een vrije achterom.

562 hectares 4 beds 2 baths
562 hectares 4 beds 2 baths

Middels garage geschakelde twee-onder-1-kapwoning. Deze ruime aan de achterzijde met een eetkeuken uitgebouwde woning telt 5 slaapkamers, waarvan 2 ruime slaapkamers op zolder met dakkapel. De tuin is gelegen op het zuidwesten en is 12 meter diep.

607 m³ 5 beds 1 badk.
607 m³ 5 beds 1 badk.

Powered by Estatik