aan de zijzijde uitgebouwde hoekwoning met vrijstaande stenen garage en achtertuin op het zonnige zuiden met vrije achterom en aluminium veranda over de volledige breedte van de woning. De eerste verdieping telt 3 slaapkamers en de 2e verdieping is voorzien van een 4e ruime slaapkamer met een onderhoudsvrije aluminium dakkapel.

500 m³ 4 beds 1 badk.
500 m³ 4 beds 1 badk.

Deze prachtige geschakelde, instapklare jaren 30 woning is gelegen in de wijk Barrier, nabij uitvalswegen en telt 4 3 slaapkamers en een vaste trap naar een riante zolder met 4e slaapkamer en kantoor- en wasruimte. De woning is door de jaren heen goed onderhouden diverse keren gemoderniseerd.

423 m³ 4 beds 1 badk.
423 m³ 4 beds 1 badk.

Deze leuke tussenwoning is gelegen in de kindvriendelijke woonwijk Heivelden op steenworp afstand van de winkels aan de Rendhierhei. De woning telt 3 slaapkamers op de eerste verdieping en een ruime open zolder met mogelijkheid voor een 4e slaapkamer en wellicht zelfs een 5e slaapkamer.

367 m³ 3 beds 1 badk.
367 m³ 3 beds 1 badk.

Aan de achterzijde met een eetkeuken uitgebouwde tussenwoning met 4 slaapkamers en nette badkamer. De achtertuin van de woning is gelegen op het noorden en voorzien van een stenen berging, een aluminium terrasoverkapping en vrije achterom.

413 m³ 4 beds 1 badk.
413 m³ 4 beds 1 badk.

Tussenwoning met aan de voorzijde aangebouwde stenen berging, ideaal voor praktijk- of kantoorruimte aan huis. De woning is verder voorzien van een 10 meter diepe achtertuin op het zuiden met houten berging en vrije achterom en telt 4 slaapkamers waarvan 1 zolderkamer met een dakraam.

413 m³ 4 beds 1 badk.
413 m³ 4 beds 1 badk.

Powered by Estatik