Hoekwoning met vrijstaande garage en carport (mogelijkheid voor een dubbele garage!). Ideaal voor de hobbyist, autoklusser. De garage is voorzien van een smeerput van 140 cm diep. De woning is voorzien van 4 slaapkamers, een mooie separate eetkeuken, een bijkeuken en een tuin met vrij achterom.

410 m³ 4 beds 1 badk.
410 m³ 4 beds 1 badk.

Een keurig verzorgd huis, dat volop ruimte biedt om naar eigen wens in te richten. Deze twee onder 1 kapwoning met garage, separate eetkeuken, ruime living, 4 slaapkamers en een privacy biedende tuin met vrije achterom is gelegen op een mooi ruim perceel en leent zich prima voor een mooie uitbouw van keuken of woonkamer. Een huis met mogelijkheden!

506 m³ 4 beds 1 badk.
506 m³ 4 beds 1 badk.

Geen zin om ook maar 1 klusje te klaren? Dan is dit jouw kans!
Deze instapklare, keurig verzorgde tussenwoning is volledig gemoderniseerd van begane grond tot zolder. De woning is over de volle breedte uitgebouwd, is voorzien van een moderne keuken compleet met apparatuur en een nog luxere moderne badkamer met ligbad, dubbele wastafel en inloopdouche. Tenslotte ook nog eens een mooie tuin met aluminium veranda, ideaal voor het voor- en najaar en de warme zomers. Het ontbreekt hier aan niets!

402 m³ 3 beds 1 badk.
402 m³ 3 beds 1 badk.

Fraaie vrijstaande, goed onderhouden villa met vrijstaande praktijkruimte (Voorheen garage), gelegen op prachtige en zeer centrale locatie in Acht Zuid nabij de internationale school, uitvalswegen en Eindhoven Airport De eerste verdieping van de woning is voorzien van 4 mooie ruime slaapkamers en een moderne badkamer. De 2e verdieping is via vaste trap bereikbaar; hier treft u een 5e slaapkamer en 2e badkamer met wasruimte.

750 m³ 5 beds 2 baths
750 m³ 5 beds 2 baths

Aan de achterzijde uitgebouwde woning met gezellige fijne eetkeuken, een inpandige berging (voorheen garage) en 4 slaapkamers. Deze geschakelde tweekapper heeft een zonnige tuin op het zuidwesten en een blijvend vrij vooruitzicht over de busbaan met groenstrook.

472 m³ 4 beds 1 badk.
472 m³ 4 beds 1 badk.

Powered by Estatik