Tussenwoning (kluswoning) met 3 slaapkamers, stenen berging, achtertuin met vrije achterom en overdekt terras. Aan de voorzijde heeft u blijvend vrij vooruitzicht over een groenstrook.

100 m² 3 slaapk. 1 badk.

Op steenworp afstand van het Wilhelmaplein, ligt deze tussenwoning met achtertuin op het zuidwesten met vrije achterom en stenen berging. De woning telt 3 slaapkamers op de 1e verdieping en een 4e slaapkamer met dakkapel op de 2e verdieping.

85 m² 4 slaapk. 1 badk.

MURIK 3, 5667 LR, GELDROP € 275.000,00

MURIK 3, 5667 LR, GELDROP

€ 275.000,00

Keurig verzorgde tussenwoning met stenen berging. Aan de achterzijde van de woning is over de volle breedte een ruim overdekt terras (18 m2) aangebouwd. De woning telt 4 slaapkamers, waarvan 1 ruime slaapkamer met dakkapel op zolder. En “last but not least”; de diepe achtertuin geeft volop mogelijkheden voor aanbouw van de woonruimte.

97 m² 4 slaapk. 1 badk.

Kort nabij het centrum van Best, in de wijk Leeuwerik, ligt deze leuke, zeer goed onderhouden tussenwoning met stenen vrijstaande garage en berging, alsmede onderhoudsvriendelijke achtertuin. De woning is instapklaar te classificeren en gelegen op slechts 3 minuten loopafstand van het NS-station en het centrum van Best.

99 m² 3 slaapk. 1 badk.

Aan de achterzijde met een eetkeuken uitgebouwde hoekwoning met vrijstaande garage met separate kantoor/speelruimte hoek en een ruim bemeten zonnige achtertuin met vrije achterom. De woning is voorzien van 2 badkamers en 4 slaapkamers.

146 m² 4 slaapk. 2 badk.

Deze keurig verzorgde, instapklare tussenwoning is aan de voorzijde gelegen aan een voetpad en aan de achterzijde aan een woonerf c.q. autoluwe straat met parkeergelegenheid en speeltuintje. Ideale ligging voor gezinnen met kinderen. De woning is voorzien van een prachtige moderne keuken, separate praktische bijkeuken, sfeervolle woonkamer met gashaard, 3 slaapkamers en een mooie aangelegde tuin met stenen garage, eigen oprit met carport en vrije achterom. VOLOP privacy in de tuin! Een bezichtiging is meer dan de moeite waard, deze woning heeft alles!

104 m² 3 slaapk. 1 badk.

Aan de achterzijde uitgebouwde, middels garage geschakelde tweekapper met gezellig woonkeuken, prachtige badkamer en tuin gelegen op het noordwesten met veranda.

155 m² 3 slaapk. 1 badk.