Zoekresultaten

Aan de achterzijde uitgebouwde jaren 30 stijl tweekapper met inpandige garage, eetkeuken, bijkeuken en zolder met dakkapel en 2 slaapkamers. De woning telt in het totaal 5 slaapkamers, de tuin is voorzien van een houten overkapping en is gelegen op het noordwesten. Een ideale, ruime gezinswoning gelegen aan een autoluwe straat in de kindvriendelijke wijk Heivelden.

180 m² 5 slaapk. 1 badk.

Op een mooie locatie in de jonge wijk Steegsche Velden ligt deze instapklare, keurig afgewerkte tweekapper. Deze woning telt 3 slaapkamers op de 1e verdieping met een moderne badkamer. De 2e verdieping is royaal van opzet en telt een 4e ruime slaapkamer c.q. kantoor/hobbykamer en een mogelijkheid voor 5e slaapkamer. Een 3e verdieping is eveneens via een vaste trap bereikbaar; mooie speelruimte voor kinderen en bergruimte. De groene achtertuin is voorzien van een bestraat terras en houten berging alsmede een vrije achterom.

128 m² 4 slaapk. 1 badk.

Aan de achterzijde uitgebouwde tussenwoning met 3 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer op zolder uitgevoerd met een dakkapel. De op het noorden gelegen achtertuin is voorzien van een stenen berging en vrije achterom. Aan de voorzijde heeft u blijvend vrij vooruitzicht over een groenstrook.

112 m² 3 slaapk. 1 badk.

Aan de achterzijde over de volle breedte uitgebouwde hoekwoning met woonkeuken. De woning telt 3 slaapkamers en een vernieuwde badkamer op de eerste verdieping een 4e slaapkamer op zolder met forse dakkapel. De woning heeft de mogelijkheid voor het realiseren van een garage.

127 m² 4 slaapk. 1 badk.

Op een mooie locatie in de jonge wijk Steegsche Velden ligt deze verrassende ruime hoekwoning met eigen oprit en inpandige multifunctionele ruimte c.q. bijkeuken/garage. Deze prachtige woning telt maar liefst 3 slaapkamers en 3 badkamers. Iedere slaapkamer is voorzien van een luxe en-suite badkamer met inloopdouche, wastafel met badmeubel en eigen toilet. Ook de tuin is “instapklaar”, een buitenkeuken maakt het plaatje compleet. De tuin is gelegen op het zonnige zuiden en voorzien van een vrije achterom. Deze woning moet u beslist van binnen hebben gezien. Een woning waar het aan niets ontbreekt met een afwerking in optima forma van entree tot zolder!

161 m² 3 slaapk. 3 badk.

Op een mooie woonlocatie aan de Speelheideweg in Best ligt deze tussenwoning met stenen berging en royale achtertuin met vrije achterom. Leuk kluswoning voor starters!

87 m² 3 slaapk. 1 badk.

Een Royaal 3-kamer appartement op de 1e verdieping met balkon/loggia van 11 m2, gelegen in het 3 woonlagen tellende complex “Residentie Oranjestaete”. Dit ruime appartement beschikt over een eigen afgesloten garagebox in de parkeerkelder. Het complex is gelegen op de hoek van de Oranjestraat/Hoofdstraat op steenworp afstand van de winkels in de Boterhoek, terrassen en aansluiting op het openbaar vervoer.

101 m² 2 slaapk. 1 badk.