test listing

Aan de achterzijde uitgebouwde tweekapper met 30 meter diepe achtertuin op het zuiden en vrijstaand, geïsoleerd bijgebouw van ca. 45 m2 oppervlakte, voorzien van een toilet en voorbereidingen t.b.v. een keuken.

96 m² 3 slaapk. 1 badk.

Prachtig gemoderniseerd, instapklaar 2-kamer appartement met loggia op het zuidwesten, gelegen in het centrum van Best op de eerste verdieping.

48 m² 1 badk.

BIJENHEI 7, BEST, 5685 GP € 785.000,00

BIJENHEI 7, BEST, 5685 GP

€ 785.000,00

Zeer goed onderhouden semi-bungalow met geïsoleerde inpandige garage, bijkeuken en slaapkamer en badkamer op begane grond. De eerste verdieping telt nog eens 3 slaapkamers en een 2e badkamer. Deze praktische, degelijk gebouwde woning is gelegen op een mooi hoeklocatie met een mooi vrij uitzicht over het groen en een privacy biedende achtertuin op het zuiden.

176 m² 4 slaapk. 2 badk.

In de gewilde woonwijk Heivelden, ligt deze praktisch gebouwde semi bungalow met inpandige garage voorzien van vele raampartijen waardoor veel natuurlijke lichtinval aanwezig is. De achtertuin is gelegen op het zuiden. De woning telt totaal 3 slaapkamers en 2 badkamers.

127 m² 3 slaapk. 2 badk.

Volledig gemoderniseerd, luxe afgewerkte bovenwoning bestaande uit 2 verdiepingen. Op de 1e etage bevinden zich aan de voorzijde met zicht over de Hoofdstraat een ruime woonkamer met een open keuken met royaal kookeiland compleet met apparatuur. Via de hal is er toegang tot de prachtige badkamer met inloopdouche en de masterbedroom met aansluitend een royaal dakterras. Op de 2e etage, via een trap in de hal, bevinden zich nog eens 2 slaapkamers en een 2e badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet.

De combinatie van luxe en ligging maakte deze woning een unieke woonkans.

190 m² 3 slaapk. 2 badk.

Goed onderhouden tussenwoning met berging en tuin op het zuiden met vrije achterom. De woning is prachtig gelegen tegenover een speelveldje en daarom ideaal voor gezinnen met jonge kinderen. De slaapkamers en de badkamer zijn ruim van opzet en de zolder is via een vaste trap bereikbaar en vanwege de hoge kap is er ruimte voor een 4e en 5e slaapkamer en mogelijkheid voor een dakkapel.

132 m² 4 slaapk. 1 badk.

Instapklaar 3-kamer portiekappartement, gelegen op de 2e verdieping met berging op begane grond. Het appartement is voorzien van een ruime lichte living, moderne keuken, 2 slaapkamers en een moderne badkamer met o.a. een ligbad.

77 m² 2 slaapk. 1 badk.